İSTANBUL / PENDİK - Abdurrahman Gürses Anadolu İmam Hatip Lisesi

Durmuş ÇALIŞIR - Okul Müdürü

Nevşehir´de doğdu. İlkokul , ortaokul ve lise eğitimini Gülşehir´de , Lisans Eğitimini Atatürk Üniversitesi K.K. Eğitim Fak. Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde , Yüksek Lisans eğitimini İZÜ - Marmara Üniversitesi Ortak programı olan Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında tamamladı.

13.09.1991’de Kastamonu’da göreve başladı. Kastamonu , Nevşehir ve İstanbul’da öğretmen , müdür yardımcısı ve okul müdürü olarak çeşitli okullarda görev yaptı. 2013 yılında MEB tarafından yapılan seçme sınavı sonucunda Bakanlıklar Arası Ortak Kurul kararıyla yurt dışı görev için Kuveyt’e gönderildi. Yurt dışı görevini başarıyla tamamladıktan sonra İstanbul’a döndü.

Katılımcı , kursiyer , eğitimci ve yönetici olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 40´a yakın hizmet içi kurs – seminer – sertifika programına iştirak ederek çeşitli sertifikalar aldı.

18 Eylül 2017 tarihinden bu yana okulumuzda görev yapmakta olup evli ve 3 evlat babasıdır.